Saturday, June 29, 2019

μαγνητες για λυρα

https://joweaxwm.blogspot.com/2019/01/blog-post_54.html
ακριτα θυσια

Σήμερα, από τη Λιβαδειά ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας τόνισε πως "σήμερα διαγράψαμε μια πορεία, από τα γήπεδα στα camp μέσα σε 2 μήνες και τώρα από τα camp στα διαμερίσματα μέσα σε 10 μήνες, κερδίζοντας έτσι ένα μεγάλο στοίχημα. Πριν από 1,5 χρόνο όλο αυτό φαινόταν εξωπραγματικό. Χωρίς τη βοήθεια των δήμων δεν θα τα είχαμε καταφέρει".


Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κ. Μουζάλας, με αυτό το πρόγραμμα αναμένεται να μειωθούν στα 23 από τα 48 τα camp, ενώ παράλληλα θα μειωθούν και οι κάτοικοι σε όσα camp παραμείνουν ανοιχτά, με μέσο όρο κατοίκων τους 500.


Σε κάθε ένα από τα διαμερίσματα στα οποία θα φιλοξενηθούν πρόσφυγες, υπολογίζεται πως υπάρχουν 6 θέσεις φιλοξενίας με μέγιστο κόστος τα 400€. Η ευθύνη της εύρεσης και του ελέγχου των διαμερισμάτων, η υπογραφή των συμβολαίων με τους ιδιοκτήτες, η επίπλωση και εξοπλισμός αλλά και η παρακολούθηση της λειτουργίας των διαμερισμάτων, έγκειται στον έκαστο εταίρο που υλοποιεί το πρόγραμμα, ενώ όλα τα σχετικά έξοδα θα καλύπτονται από την Ύπατη Αρμοστεία.


ετικετα κουδουνιου

IMG 5001


Ανάμεσα στα άλλα προβλέπεται η απασχόληση κοινωνικών επιστημόνων (ένας ανά δέκα διαμερίσματα) διερμηνέων, συνοδών και εποπτών φιλοξενίας.


Στόχος του υπουργείου και της Ύπατης Αρμοστείας είναι να βρεθούν 70 διαμερίσματα τα οποία θα ωφελήσουν περίπου 420 άτομα μέχρι το τέλος του προγράμματος το 2018.


Όπως τονίζει η Ύπατη Αρμοστεία αναφορικά με τη μετάδοση των ασθενειών, για τη καταγραφή ιστορικού των ωφελούμενων και των πιθανών αναγκών τους για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την αντίστοιχη παραπομπή τους στις κατάλληλες δομές του εθνικού συστήματος υγείας, η Υ. Π έχει υπογράψει σύμφωνο με τους Γιατρούς του Κόσμου, ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να προβλεφθεί πρόσληψη γιατρού ή νοσοκόμου.



μαγνητες για λυρα
μαγνητες για λυρα
https://hbmvymhf.blogspot.com/2019/03/blog-post_79.html

No comments:

Post a Comment