Η μεταμόσχευση οργάνων άλλων ειδών στον άνθρωπο, γνωστή ως ξενομεταμόσχευση, μελετάται εδώ και δεκαετίες ως μια λύση στην έλλειψη ανθρώπινων οργάνων από δότες. Οι επιστήμονες έχουν όμως να αντιμετωπίσουν πολλούς κινδύνους και εμπόδια, όπως την μετάδοση ιών από τους χοίρους στους ανθρώπους, αλλά και διλήμματα στο πεδίο της βιοηθικής.
αγιοι παντεσ φωκιδασ τκ
Έως τώρα, οι μπαμπουίνοι είχαν ζήσει με καρδιά χοίρου το πολύ 57 μέρες, συνεπώς η νέα επιστημονική έρευνα αποτελεί μεγάλη πρόοδο, όπως ανακοίνωσαν οι ερευνητές από τη Γερμανία, την Ελβετία και τη Σουηδία, με επικεφαλής τον Μπρούνο Ράιχαρτ του γερμανικού Κέντρου Πειραματικής Ιατρικής Βάλτερ Μπρέντελ του Πανεπιστημίου Λούντβιχ Μαξιμίλιαν του Μονάχου, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature".
αγιοι παντεσ φωκιδασ τκ
Από τους πέντε μπαμπουίνους, στους οποίους έγινε μεταμόσχευση καρδιάς χοίρου, δύο έζησαν υγιείς πάνω από έξι μήνες (195 και 182 μέρες αντίστοιχα), άλλοι δύο επιβίωσαν για περίπου τρεις μήνες, ενώ ένας θανατώθηκε με ευθανασία 57 μέρες μετά την μεταμόσχευση λόγω της εμφάνισης επιπλοκών. Με ευθανασία θανατώθηκαν και τα υπόλοιπα πειραματόζωα, αφότου το πείραμα θεωρήθηκε επιτυχές.
https://uqisnmhh.blogspot.com/2019/01/blog-post_67.html
ρουχα λιντλ
καλυμμα καροτσιου για βροχη
No comments:
Post a Comment